2010 08 20

Idag har jag varit hos mormor och morfar och sen träffade jag Gabriel så var vi ute och gick och satt och pratade. Det känns skönt att träffa sina kompisar igen efter 3 veckor med enbart Johan. Visst är han underbar men i längden blir det lite längtan efter vännerna.
I helgen ska det väl antagligen vara fest innan skolan börjar på tisdag men känner att det antagligen bara är 93or och neråt så känner inte så stor lust av att gå dit. Stannar hellre hemma och fixar på rummet istället för att slänga bort min tid på något som jag ändå inte känner ett enda litet sug efter att gå på. Nu hade jag tänkt ladda min mobil som för tillfället är avstängd för att se om min underbara pojkvän (bilden nedan) är så underbar att han skrivit ett sms till mig. Ja, man kan ju ialla fall hoppas.

Smell ya!2010 08 17

De som sett min blogg förut kanske ser att den är tom nu och undrar varför. Jo det är så att jag har påbörjat ett helt nytt liv, känns det som ialla fall. Känner mig som en ny person och då kan jag ju inte låta det förflutna ligga och spöka här.
Sitter nu och kollar på ett klipp om en göteborgare som är en riktig mytoman, han säger sig äga comviq, tele 2 och massa mer företag. Sitter även och tänker på Johan, min underbara pojkvän. Saknar dig riktigt mycket älskling <3
Men nej nu ska jag faktiskt ta och göra iordning mitt rum så jag kan börja byta rum.

Smell ya!


RSS 2.0